Agenţia de publicitate „STANDART” activează pe piaţa publicităţii din Moldova din 1990, fiind una din primele companii de publicitate din Republica Moldova prezenta in peste 24 de oraşe. Alături de alte companii de publicitate STANDART completeza cerintele consumatorilor de OOH cu peste 550 fete afisaj pe teritoriul intregii tari.

Datorita similitudinii unor servicii tipice outdoor-ului cu cerinţele unor clienţi, Standart a creat o companie de afişare, întreţinere si service, companie care acoperă atât nevoile proprii cât şi ale altor companii ce deţin suporturi publicitare, oferind astfel postgaranţie pentru diverse produse. La fel, ca o consecinţa a cererilor cât mai complete şi mai variate ale clienţilor, STANDART a dezvoltat un departament de outsorcing externalizare servicii, pentru clienţii medii/mici precum si pentru agenţiile de publicitate care nu au un departament specializat de outdoor.

Astfel, ca urmare a diversităţii serviciilor, STANDART poate acoperi campanii publicitare complexe, atât prin mărimea bugetului cat si prin calitate şi diversitate de servicii.